Vad har du för mål? | Mest massa skitsnack och då mest om träning...

Mest massa skitsnack och då mest om träning…

Annons

Vad har du för mål?

Varje gång jag sprungit ett lopp tänker jag att det var sista gången. Stockholm marathon har jag nu sprungit 2 år i rad och när jag gick i mål i juni i år så sa jag att det var sista gången jag sprang.

Nu sitter jag här och har just anmält mig till Sthlm Marathon 2012 och dessutom till träningsprogrammet INFÖR marathon IGEN. Träningen sätter igång redan 30 oktober och jag ser faktiskt fram emot det nu igen! Löpningen har blivit en så härlig del av mitt liv och jag gillar att sätta mål för mig själv och Sthlm marathon är just ett sådant bra mål.

Vägen dit är det roligaste med hela loppet….!

20110919-100406.jpg

20110919-100309.jpg

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats